HELP SPREJ: ZAŠTITA OD KOMARACA I KRPELJA

by | 13.07.2023

Namenjen je deci i odraslima, brzo se suši i ne ostavlja masne tragove

HELP SPREJ: ZAŠTITA OD KOMARACA I KRPELJA  

Help sprej je pametno rešenje za boravak u prirodi. Zahvaljujući biljnim sastojcima, ovo netoksično sredstvo odbratniće vas od dosadnih komaraca, kao i krpelja.

Help sprej: Prirodni repelent

Help sprej je pravi prijatelj porodici. U svom sastavu ima esencijalna ulja čiji miris odbija komarce i krpelje. Nežan prema koži, osim toga može da ublaži iritaciju i crvenilo od uboda insekata.

H3: Snaga esencijalnih ulja

Help sprej je prirodan repelent, koji mogu da korsite deca, a preporučuje se i odraslima s osetljivom kožom. U svom sastavu ima pažljvo birana esencijalna ulja:

Esencijalno ulje geranijuma: Umiruje i opušta, a pored toga ima odlično protivgljivično i antiseptičko dejstvo.

Esencijalno ulje limunske trave: Ono deluje protivupalno, snažan je antiseptik, baktericid i lipolitik. Takođe je i izvrstan repelent.

Esencijalno ulje citronele: Ima izvrsna antiseptička svojstva, a korisno je i za negu masne kože. Pošto reguliše preterano znojenje ulazi u sastav mnogih dezodoranasa, a takođe se nalazi u sastavu mnogih parfema. Zbog svog repelentnog dejstva, sve se više primenjuje i u preparatima za zaštitu od komaraca.

Esencijalno ulje lavande: Koristi se za negu svih tipova kože, protiv opekotina, ožiljaka, kao i protiv iritacija na koži od ujeda insekata.

Esencijalno ulje nane: Deluje antiseptički, a ima i antireumatsko dejstvo. Bogato je mentolom, pa osvežava prostor i ima antibakterijsko, antivirusno i analgetičko dejstvo.

Prirodna zaštita

Help sprej protiv uboda komaraca i krpelja je homogena tečnost, bez boje i prijatnog mirisa. Ono je praktično rešenje za boravak u prirodi jer:

  • Odbija komarce i krpelje
  • Brzo i lako nanošenje
  • Ne ostavlja fleke i masne tragove

Način upotrebe: Primenjuje se ravnomernim raspršivanjem na otkrivene delove tela koje treba zaštititi (3-4 pritiska na sprej pumpicu).
Po potrebi ponoviti nanošenje. Na lice naneti čistim prstima ili pomoću pamučne vate.

Napomene: Sprej je namenjen samo za spoljašnu upotrebu. Ne prska se direktno an lice nego se prethodno nanese na dlanove ili vatu pa tek onda na kožu likca. Takođe treba izbegavati kontakt s očima i sluzokožom. Neka deca mogu da budu osetljiva na neki sastojak iz spreja. Preporuka je da se na kožu s unutrašnje strane podlaktice stavi kap spreja. Preko toga se zalepi flaster i prati se stanje kože 24 časa.

 

Dr Lukić Help sprej, 75 ml, možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs