SODA BIKARBONA PROTIV URINARNE INFEKCIJE

by | 13.06.2023

Infekcije urinarnog trakta smatra se jednom od najčlešći. Alternativni lekovi poput sode bikarbone mogu da pomognu

SODA BIKARBONA PROTIV URINARNE INFEKCIJE

Urinarne infekcije su toliko česte da kod pojedinih osoba antibiotici više ne deluju.Zaogvornici prirodnog načina lečenja preporučuju sodu bikarbonu kao efikasno sredstvo.


Urinarne infekcije: Kada bakterije postaju otporne na AB

Urinarne infekcije podjednako pogađaju žene i mušakrce, svih starosnih dobi. Radi se o čestim infekcijama zbog čega neke osobe više ne mogu da se oslone na antibiotike jer ne deluju. Pritom, što su bakterije otpornije na antibiotike, oni postaju prilagodljiviji. Telo je tada u opasnosti da ne zapati neku jaču infekciju.


Unrinarne infekcije: Alternativne metode lečenja


Za borbu protiv rizika od bakterija otpornih na antibiotike, sve više ljudi istražuje alternativne načine lečenja bez upotrebe antibiotika, kao što su eterična ulja, dijetetski suplementi, pa čak i soda bikarbona.

Zagovornici lečenja urinarnih infekcija sodobm bikarbonom tvrde da ona neutrališe kiselinu u urinu, što omogućava vašem da se izbori s bakterijama. Oni takođe tvrde da soda bikarbona pomaže u detoksikaciji bubrega, što sprečava širenje infekcije.

Ne preterujte s dozom

U tretmanu urinarnih infekcija preporučuje se da rastvorite 1/2 kašičice sode bikarbone u vodi i pijete je na prazan stomak, jednom dnevno. Naravno, ako na određenim preparatima piše uputstvo, onda treba da ga sledite. Imajte na umu da ne smete preterivati sa sodom bikarbonom jer u tom slučaju može da naškodi.

Naravno, trudinicama se takođe savetuju da budu oprezne kada koriste sodu bikarbonu.

Soda bikarbona bez aluminijuma

Dr Lukić Soda bikarbona (natrijum hidrogenkarbonat, natrijum bikarbonat, NaHCO3) ima višestruko korisno delovanje i pozitivna svojstva zbog kojih je područje njene primene posebno rasprostranjeno.

Moderna naučna istraživanja potvrđuju da cimet ima pozitivno dejstvo kod mnogih bolesti. Ovaj začin može pomoći kod gastritisa, dijabetesa, povišenog holesterola, gljivičnih i bakterijskih infekcija i mnogih drugih bolesti.

Menta i limeta – prirodni ekstrakti blagotvorno deluju kao antioksidanti i kao detoksikaciona kombinacija. Sa dodatkom sode bikarbone omogućuju alkalnu sredinu u organizmu za sprečavanje i prevencimu mnogih stanja.

Dr Lukić Sodu bikarbonumožete da poručite na ove brojeve telefona:

MAGIČNO BILJE PRODAVNICE:

Maksima Gorkog 25, Beograd (blizu Kalenić pijace)
011/245-07-82
011/242-09-55
064/643-30-55
Radno vreme:
Radnim danima 8h-20h,
Subotom 9h – 15h

Brankova 16, Beograd
011/328-35-07
Radno vreme:
Radnim danima 9h – 17h
Subotom 9h – 15h