RENA VERSE ŠAMPON-PENA „M“ ZA MASNU KOSU

by | 18.07.2023

Namenjen je održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen.

RENA VERSE ŠAMPON-PENA „M“ ZA MASNU KOSU

Rene Verse Šampon-pena je nešto što donosi olakšanje kada je o masnoj kosi reč. Činjenica je da takva kosa ne može izgledati uredno i ponekad može da naruši samopouzdanje.

Rene Verse Šampon-pena u borbi protiv masne kose

Od svih uobičajenih briga za kosu, suočavanje sa masnom kosom može biti jedan od najfrustrirajućih. Iako ne nedostaje raznih preparata za kosu, još uvek postoji relativno malo onih koji će rešiti problem masne kose. Ovo se naročito odnosi na osobe koje imaju tanku kosu. Činjenica je, da kada imate tanku kosu, poslednja stvar koju želite je da nanesete još neki proizvod na kosu.

Dakle, šta treba da radite kada imate masnu kosu? Da je sakrijete ispod kape ili šešira. Ni slučajno jer postoji rešenje.

Šta uzrokuje masnu kosu?

Pre nego što uronimo u to kako pravilno negovati upravljati masnu kosu, važno je razumeti šta je uzrokuje. Masnu kosu uzrokuje nakupljanje viška sebuma. Kao što ste možda čuli, sebum je prirodno ulje koje se proizvodi u lojnim žlezdama koje se nalaze u blizini folikula dlake. Nažalost, lojne žlezde ponekad pojačavaju proizvodnju sebuma što dovodi do viška ulja zbog čega se masti vlasište i kosa.

Ovo stanje takođe može biti uzrokovano unutrašnjim faktorima kao što je hormonska neravnoteža ili spoljnim faktorima kao što je pogrešna svakodnevna rutina lepote. Na pravom mestu je pranje kose kvalitetnim šamponom.

Rene Verse Šampon-pena donosi rešenje problema

Ovaj šampon ima tri glavna svojstva: cišćenje, smanjenje sebuma i dubinska reparacija kose. Ovaj blagi prirodni šampon u obliku pene za pranje kose, ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Šampon sasdrži pantenol i hijaluron koji hidriraju kosu, eterično ulje limuna koji smanjuje sebum, kao i alantoin koji sprečava nastanak peruti.

Ovaj šampon takođe sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), što je odlična hrana za kosu. Šampon ne sadrži parabene, alergene i silikon. Važno je napomenuti da ovaj šampon sadrži aktivnu supstancu borove smole koja deluje antibakterijski i kao antimikotik.

 

RENA VERSE ŠAMPON-PENA „M“ za masnu kosu, 200 ml, možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs