Narodni lek protiv parazita u crevima: Jednostavno se priprema i pomaže u mršavljenju

by | 16.06.2024
Narodni lek protiv parazita u crevima: Jednostavno se priprema i pomaže u mršavljenju

 Ovaj narodni lek protiv parazita sastoji se od 2 komponente, a pored toga pomoći će vam i da smanjite apetit i doterate liniju.

Paraziti u crevima su organizmi koji žive unutar gastrointestinalnog trakta i zavise od domaćina za hranu i zaštitu. Najčešći paraziti koji inficiraju ljudska creva su: protozoe, helminti (crvi), nematode, cestode, trematode (metilji). Simptomi infekcije parazitima u crevima mogu varirati zavisno od vrste parazita, ali često uključuju: bolove, umor, svrab u predelu anusa.

Narodni lek protiv parazita u crevima

U ovom narodnom leku koriste se karanfilić i lanano seme. Karanfilić sadrži supstance koje negativno utiču ne samo na same parazite, već i uništavaju njihova jaja. Laneno seme je “krcato” vlaknima. Oni apsorbuju tečnost i popunjavaju zapreminu creva, kao rezultat toga, paraziti postepeno “napuštaju” svoje stanište.

Redovnom upotrebom ovog “leka” možete da se oslobodite svih vrsta parazita, spustite količinu toksina u telu, smanjite apetit i želju za testom i slatkišima. Osim toga, primetićeno je i da pomaže mršavljenje i pomaže da organizam radi kao sat!

Recept za lek protiv parazita u crevima

Da se oslobodite parazita može vam pomoći jeftino domaće sredstvo.

Sastojci:

  • 2 kašike (20 g) lanenog semena
  • 1 kašičica (2 g) karanfilića

Priprema: Sameljite karanfilić i laneno seme u prah u mlinu za kafu ili blenderu. Najbolje je da se sastojci posebno samelju, jer je karanfilić suv, a laneno seme oslobađa mast. Sjedinite ova dva sastojka i po jednu kašiku (sveže samlevenu) dodajte u čašu mleka, jogurta, kefira ili smutija.

Ovaj domaći “lek” koristite u kontinuitetu tri dana, svakog jutra, pa napravite pauzu od isto tri dana. Zatim ponovite tretman. Ne bi trebalo da koristite duže od mesec, koliko je potrebno da se creva u potpunosti očiste od parazita. Da biste održali organizam “čist” i u optimalnom stanju, dovoljno je primenite čišćenje 2-3 puta godišnje!

BT1976 / gettyimages.com