LIČNA PRIČA: VIŠE SE NE PREZNOJAVAM I NE MRŠAVIM

by | 09.07.2021

Svetlana Gergić iz Negotina, uz pomoć ruskog preparata Endonorm, ublažila je simptome hipertireoze 

  

Godinama Svetlana Gergić iz Negotina pati od hipertireoze, Bazedovljeve bolesti. Pokušavala je, kaže, sve što je mogla da bi sebi olakšala stanje, ali nije osetila značajno poboljšanje.

– Pijem lek tirazol koji mi donekle ublažava simptome, ali meni su vrednosti TSH i dalje bile veoma niske i imala sam izražene simptome. Onda sam čula za ruski preparat Endonorm i veoma brzo sam osetila promene. Ne samo što su prestali preznojavanje i gubitak kilograma, već je taj preparat gotovo pokrenuo rad štitne žlezde. Vrednosti TSH-a su mi skočile sa 0,013 na 4. Možete zamisliti koliko je bilo moje oduševljenje. Dug period sam bila u remisiji posle ispijene samo jedne bočice – ističe naša sagovornica.

Nedavno, posle stresnog perioda i smrtnog slučaja u porodici, Svetlana je osetila potrebu da opet potraži pomoć i ponovo je uzela Endonorm.

– Zaista sam odmah osetila boljitak. Kao da ovaj preparat ,bocne, štitnu žlezdu da reaguje. Medicinski sam radnik, probala sam mnoštvo preparata i melema, ali ništa ni blizu nema efekat kao Endonorm – konstatuje Svetlana.

Glavni sastojak Endonorma je supstanca albinin, koja se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.), upisane u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) Moskovske, Smolenske, Rjazanjske, Lipecke i drugih oblasti Rusije. Bela steža je dovoljno dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i u evropskim zemljama. Preparati od bele steže preporučuju se u tretmanu različitih bolesti, uključujući otklanjanje poremećaja rada štitne žlezde: hipotireoze, hipertireoza, hroničnog tireoiditisa, eutireoidne strume (difuzne ili čvoraste) i tiroidne hiperplazije. Prema istraživanjama kompanije Fitopanacea – albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize, normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitnu žlezdu u normalno euteroidno stanje.

Endonorm možete nabaviti  samo u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom na: [email protected] ili preko internet prodavnice.