KAKO DA IZGUBITE KILOGRAME DOK SPAVATE?

by | 27.06.2021

Jednostavna mešavina jeftinih sastojaka ubrzava metabolizam

Sa ovim jednostavnim sastojcima koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici, možete spremiti ovaj jednostavan napitak, koji je pritom i veoma ukusan, i izgubiti kilograme i višak masnoće.
Pripremite sledeće sastojke: 1 limun, 1 krastavac, 1 kašiku rendanog đumbira, 1 kašiku soka od aloe vere, 1 vezu korijandera ili peršuna i ½ čaše vode.
Priprema: Jednostavno sve sastojke umutite u blenderu i popijte čašu soka pre spavanja.
Ukoliko budete pili samo jednu čašu ovog soka pre spavanja, oslobodićete se masnih naslaga – posebno na stomaku.
A ukoliko ovaj sok pijete i uveče i nakon buđenja, a pritom radite neke kardio vežbe oko 30 minuta dnevno primetićete rezultate za samo nekoliko dana.
Stojci u ovom napitku dokazano ubrzaju metabolizam, pa kad ih konzumirate pre nego što odete u krevet, vaš metabolizam stalno radi na visokom nivou.
Krastavci su veoma moćni u borbi protiv masti. Oni su ključni element u bilo kom programu mršavljenja. Jedan krastavac sadrži samo 45 kalorija i  dosta vlakana i vode, a napitku daju divan ukus.
Peršun i korijander sadrže vrlo malo kalorija, a oba su prepuna antoksidanata, kao i vitamina i minerala koji su izuzetno moćni za ublažavanje zadržavanja vode, dakle, oni pomažu da se smanji nadutost.
Đumbir ubrzava metabolizam i sprečava zatvor. Ovaj sastojak će  znatno pomoći da se rešite masti sa tog tvrdoglavog stomaka dok spavate.
Sok od limuna je vrlo efikasan za izbacivanje toksina koji se akumuliraju u telu.  Takođe ćete se osećati mnogo bolje jer ćete telo detoksikovati.
Aloe vera je izuzetno moćna za mršavljenje. Puna je antioksidanata i pomaže da se odloži razvoj slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju upalu i nadimanje. Ovaj sok takođe pomaže da se stimuliše vaš metabolizam, što može da pomogne da se u velikoj meri smanji indeks telesne mase.
Popijte ovaj zdrav napitak pred spavanje i probudićete se sa mnogo više energije i osećaja lakoće.