ISKUSTVO KORISNIKA: UZ AHCC DVE GODINE BEZ BRONHITISA

by | 26.01.2022

Majka Dragane Radonjić, kao dugogodišnji pušač, često je bolovala od teških infekcija respiratornog trakta. Imala je napade teškog kašlja, a ten joj je bio siv

 

Već godinama majka Dragane Ra­donjić (75) boluje od čestih bron­hitisa. Kao strastven dugo­go­dišnji pušač, imala je sivo lice sa dugim i na­pornim napadima kašlja. Kako kaže nje­na ćerka, ništa nije moglo da pomogne da joj se stanje smiri.

– Od moje koleginice, čiji je otac imao kancer pluća, čula sam za AHCC. Od­mah sam ga nabavila a već posle petnaest dana, majka se osećala bolje. Vrlo brzo kašalj joj se smirio, a lice je počelo da poprima svežu boju. Posle mesec-dva, vra­tila joj se snaga i životna energija a ka­šalj se svodio na incident. Danas, kada biste je videli, nikada ne biste pomislili u kakvom je stanju bila, koliko se gušila od kašlja i kako je izgledala – ističe naša sagovornica.

Zbog pozitivnog majčinog iskustva, od novembra prošle godine svi u porodici Dragane Radonjić piju AHCC kao zaš­titu od korone.

– S obzirom da sam pristalica pre­ven­tive, odlučila sam da ojačam imunitet i se­bi i članovima porodice i da znate da sam uspela – konstatuje Dragana i zak­lju­čuje:

– Nismo se zarazili koronom do dan-danas.

Kako deluje AHCC, vodeći do­da­tak japanske kompanje „Amino Up”?

Pokrenut je1987. godine, nakon is­pitivanja više različitih vrsta gljiva i opsežno testiran za proizvodnju.

Napravljen iz ćelija micelijuma gljiva šitake, sastoji se uglavnom od mešavine polisaharida koji stimulišu određene receptore ćelija smeštenih u crevima, koji, opet, prepoznaju strane patogene, poput virusa i bakterija. U stanju je da poboljša netipične imunološke funkcije u našem telu, u slučaju niza faktora rizika.

„Amino Up” je započeo saradnju sa medicinskim ogrankom Univerziteta u Teksasu, kako bi procenio da li bi AHCC mogao da pomogne u globalnim na­po­rima u borbi protiv virusa SARS-CoV-2, kroz podršku imunom sistemu.

AHCC je poznat kao jedno od naj­bo­ljih sredstava za poboljšanje imuniteta u sve­tu. Stručnjaci ističu da su infekcije i upala pluća direktno povezane sa imu­nite­tom.

 

AHCC možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i Zaplanjskoj 32, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice.

 
 Više o AHCC-u pročitajte ovde.