DOBRO AHCC ISKUSTVO: ZRAČENJA BEZ NUSPOJAVA

by | 11.03.2022

Supruga Stjepana Vidovića uspešno se bori sa kancerom grlića materice

Kada je Verici Vidović iz Beograda dijagnostikovan rak grlića materice, ginekolog joj je kao potpornu terapiju odmah preporučila AHCC jer je i sama imala pozitivno iskustvo sa ovim preparatom.

– Iako joj je predložena operacija, moja supruga nije mogla ,pod nož, jer ima problem sa plućima, boluje od astme. Nije joj preostalo ništa drugo do da se podvrgne zračenju. Prošla ih je ukupno trideset, što spoljašnjih, što unutrašnjih – priča Stjepan Vidović, Veričin suprug.

Japanski preparat AHCC Verica je počela da koristi i pre nego što je preduzela terapiju za jačanje imuniteta.

– Nije imala nikakve tegobe dok se zračila, samo jednom retku stolicu. Sve je prošlo bez nuspojava. Pila je po dve, odnosno po tri kapsule AHCC-a dnevno, gotovo bez pauze svih ovih meseci i isplatilo se – konstatuje gospodin Vidović i zaključuje: – Kao što možete da vidite, rezultati krvne slike su sve bolji i bolji. Čekamo kontrolu 14. marta, ali je sa svim terapijama, prema rečima lekara, završila. Prezadovoljni smo.

AHCC je najozbiljnije testiran imunomodulator. Napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake koja se koristi u tradicionalnoj japanskoj medicini, i to nanotehnologijom.

 

 Originalan japanski AHCC možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, Maksima Gorkog 25, Brankova 16, Zaplanjska 32, naručiti mejlom: [email protected], telefonom: 011 /2420-955 ili preko internet prodavnice.

Više o AHCC-u pročitajte ovde.