Mico-Leo: Lavlja griva jača zdravlje creva i nervnog sistema

by | 18.07.2024
Mico-Leo: Lavlja griva jača zdravlje creva i nervnog sistema

Mico-Leo ekstrakt lavlje grive je dodatak ishrani u kapsulama sa najvećom koncentracijom bioaktivnih biomolekula iz lavlje grive. Ovi bioaktivni molekuli su izvor koristi za crevni trakt i mozak.

Da li ste znali da je vaše zdravlje usko povezano sa zdravljem vaše crevne mikrobiote? Imajući ovo na umu, Mico-Leo se pokazuje kao neprocenjiv saveznik. Naime, mikrobiota creva se sastoji od milijardi mikroorganizama koji žive u našem sistemu za varenje i igra ključnu ulogu u našem raspoloženju, kognitivnim sposobnostima, pa čak i našem ponašanju.

Inače je poznata kao osovina creva-mozak, i iako složena, nudi uzbudljive mogućnosti da podrži naše probavno zdravlje i nervni razvoj kroz ciljanu ishranu i prirodne suplemente. Istraživanja su jasno pokazala da neuravnotežena mikrobiota doprinosi bolesti, pa je briga o njoj veliki zdravstveni problem. Zdravlje mikrobiote creva može da poboljša Mico-Leo.

Šta je Mico-Leo?

Mico-Leo je visokokoncentrovani dodatak ishrani u kapsulama napravljen od čistih ekstrakata lavlje grive iz kompanije Hifas da Terra. Ovaj jedinstveni dodatak je specijalno formulisan od čistog i visoko koncentrisanog ekstrakta lavlje grive. Mico-Leo je pravi rudnik hranljivih materija, uključujući beta-glukane, triterpene, fenole i ergosterole. Preciznije, sadrži b-glukane (b-(1-3), (1-6) D-glukane, alfa-glukane, hericenone C i D, provitamin D2 (ergosterol) i vitamin C (acerola ).

Medicinska gljiva Hericium erinaceus ili lavlja griva je veoma popularna o čemu govori i veliki broj istraživanja. Hvaljena zbog svog potencijala da promoviše zdravlje creva i neuronski razvoj, ova gljiva je neprocenjiva prednost za vašu ukupnu ravnotežu.

Ovaj ekstrakt je najkoncentrovaniji i najčistiji oblik lavlje grive na tržištu. Ovaj ekskluzivni ekstrakt lavlje grive dolazi iz jedinstvenog procesa ekstrakcije i tretiran je u bioaktivne molekule kako bi se maksimalmo iskoristile.

Mico-Leo Hericium Extract je organski dodatak ishrani u biljnim kapsulama sa 100% čistim EKO ekstraktom lavlje grive (Hericium)  i vitaminom C iz acerole. Dodatak u ECO kapsulama. Pogodno za osobe koje ne podnose celijakiju i laktozu, vegetarijance i vegane. Proizvodi Hifas da Terra ne sadrže teške metale niti pesticide

MICO-LEO: PODRŽAVA VEZU
CREVA I MOZGA

Ovaj jedinstveni dodatak posebno je formuliran od čistog i visoko koncentriranog ekstrakta lavlje grive. Mico-Leo je pravi rudnik hranljivih supstanci uključujući beta-glukane, triterpene, fenole i ergosterole. Ove bioaktivne molekule izvor su dobrobiti i za crevni trakt i za mozak.

Mico-Leo: Lavlja griva jača zdravlje creva i nervnog sistema

Zahvaljujući svojim bioaktvinim svojstvima, ovaj esktrakt lavlje grive, ima blagotvorno dejstvo na organizam:

  • Sadrži vitamin B2 koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i održavanju sluzokože u normalnim uslovima
  • Regeneriše nerve
  • Zaustavlja neuronsku degeneraciju zbog senilnosti
  • Regeneriše kortikalna tkiva i subkortikalno jezgro
  • Poboljšava refleksne puteve u perifernim neurološkim stanjima
  • Jača imunitet
  • Pomaže u lečenju atrofičnog gastritisa

Mico-Leo se preporučuje u ovim slučajevima

Ima imunomodulatorno dejstvo u slučajevima hepatitisa, endemskog gripa i drugih virusnih infekcija. Preporučuje se kod gastritisa, čira na dvanaestopalačnom crevu i poremećaja digestivnog sistema. Pomaže u jačanju kognitivnih funkcija.

Preventivne mere

Dodaci ishrani se ne smeju koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu ili zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Takođe, ovaj suplement se ne preporučuje osobama koje su alergične na pečurke. Ne preporučuje se deci mlađoj od 6 godina, kao ni trudnicama i dojiljama.