Novi broj je u prodaji: Prelistavamo Magično bilje broj #220

by | 10.07.2024
Novi broj je u prodaji: Prelistavamo Magično bilje broj #220

Zavirite u novi broj Magičnog bilja  i saznajte šta je spas od toksina, koje je rešenje za anksioznost, kako da sprečite upalu urinarnog trakta i još mnogo toga…

Izdvajamo iz sadržaja Magično bilje broj 220:

Spas od toksina i teških metala koji ruše imunološki sistem

Jednom kada se natalože u našem organizmu, toksini i teški metali mogu da budu uzrok niza zdravstvenih problema i tegoba. Zbog toga, brojni lekari, nutricionisti i fitoterapeuti preporučuju redovne kure čišćenja. Probajte najefikasnije od njih i oslobodite se štetnog otpada.

Spas od toksina i teških metala

Anksiozni ste? Postoji rešenje

Za razliku od straha, anksioznost je emocionalna reakcija na nepostojeću ili minimalnu opasnost. Ovaj neprijatan poremećaj karakteriše stalna strepnja da će se nešto strašno dogoditi. Praćen je izraženom fizičkom napetošću i unutrašnjim nemirom. Smanjuje kvalitet života i zato ga treba prepoznati i lečiti na vreme.
Ne gubite nadu, postoje “zelena” rešenja.

Anksiozni ste? Postoji rešenje

9 načina da sprečite upale urinarnog trakta

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, hronične infekcije urinarnog trakta nastaju zbog manjka jin energije u bubrezima. Usled nedostatka jina, koji predstavlja „hladnu” energiju, povećava se „topla“ energija u bubrezima, što dovodi do upale ili infekcije. Evo kako da ih izbegnete.

9 načina da sprečite upale urinarnog trakta

Stop za bol u potiljku

Da li se budite ukočenog vrata i često osećate žiganje u glavi i potiljku? Ova neprijatna pojava može da bude posledica uklještenja vratnih pršljenova, a javlja se i zbog slabe cirkulacije. Nekada je samo nuspojava stresa i tenzije. Otkrijte koje lekovite biljke treba da koristite da biste sprečili ovaj zdravstveni problem.

Stop za bol u potiljku

12 recepata da gljivice nestanu preko noći

Kada naše noge postanu izložene pogledima, sa njima „na sunce” izlaze i eventualni zdravstveni problemi. Za atletsko stopalo je karakteristično da se na početku pojavljuje najčešće između domalog i malog prsta, ali se može proširiti na nokte i tabane. Svrab, crvenilo kože, neprijatan miris i pukotine na nogama često stvaraju bolne rane i probleme. Upoznajte se sa 12 fantastičnih načina da sanirate ovu čestu tegobu.

12 recepata da gljivice nestanu preko noći

Očistite pluća

Suvišna sluz ometa važan organ da nesmetano obavlja svoju funkciju. Ako želite da očistite pluća, nekoliko dana zaredom pijte napitak na bazi jabukovog sirćeta. Saznajte delotvoran recept.

Očistite pluća

Yana Tatevosian; Victor_69; Biserka Stojanovic; Aleksej Sarifulin; Kateryna Artsybasheva; AniHobel / gettyimages.com