Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

by | 17.04.2024
Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda!

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

Poštovani Magično bilje kupci,
Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da smo nakon 12 godina na istim lokacijama renovirali naše Biljne centre u srcu Vračara, na adresi Maksima Gorkog br.25 i u strogom centru grada na adresi Brankova br.16 .
Povećali smo maloprodajni prostor kako bismo omogućili lepše iskustvo u prodavnici uz bolji pregled proizvoda.

Nudimo vam jedinstven izbor vrhunskih preparata iz zemlje Izlazećeg sunca poznatoj po dugovečnosti svog stanovništva, gde je tradicija zdravog načina života zajedno sa naukom iznedrila kvalitet i efikasnost. Uzmite zdravlje u svoje ruke uz odabir i sigurnost japanskih proizvoda.Vrhunski preparati iz zemlje Izlazećeg suncaVrhunski preparati iz zemlje Izlazećeg sunca: Kliknite na sliku za više informacija
Tu je i Manuka med sa dalekog Novog Zelanda i njegovih nepristupačnih delova prepoznat u svetu zbog svoje delotvornosti za razne izazove modernog doba, pa ga možemo nazvati I pravim čudom prirode.
Originalni novozelandski manuka medOriginalni novozelandski manuka med: Kliknite na sliku za više informacija
Održite vitalnost i energiju uz naš izbor najboljih preparata iz najudaljenijih delova sveta u prijatnom ambijentu, uz stručno i ljubazno osoblje. Takođe, posetite i naš onlajn šop – magicnobiljeshop.com
Potražite nas na ovim lokacijama:
Maksima Gorkog 25, Beograd (blizu Kalenić pijace)
011/245-07-82
011/242-09-55
064/643-30-55
Radno vreme:
Radnim danima: 9h – 20h
Subotom: 9h – 15h
Brankova 16, Beograd
011/328-35-07
Radno vreme:
Radnim danima: 9h – 19h
Subotom: 9h – 15h
Zavirite u naše biljne centre – pogledajte video.

 

Mladen Sekulić