KAKO DA SANIRATE RANICE NA GRLIĆU MATERICE

by | 13.05.2023

 

Ako se ne leče na vreme, promene mogu prerasti u karcinom. Stoga obavezno ispoštujte sve savete ginekologa i isprobajte odlične prirodne preparate

 

Ranice na grliću materice su masovna pojava. Naizgled bezopasne crvene fleke mogu izazvati mnogo ozbiljnija oboljenja, uključujući i kancer grlića materice. Zbog toga je veoma bitno najmanje jednom godišnje odlaziti ginekologu, koji će nakon detaljnog pregleda ustanoviti ima li razloga za zabrinutost.

Dijagnoza se uspostavlja kolposkopijom, to jest pregledom vagine pod specijalnim mikroskopom. Promene na grliću materice bezazlene su samo u početku – odlična su podloga za razmnožavanje bakterija i virusa, koji mogu dovesti do zapaljenja i oštećenja tkiva.

Ako imate ranice na grliću materice, pijte sledeće čajeve

Od rusomače i hajdučice

Uzmite po dve kašike sitno iseckanog nadzemnog dela rusomače, lista kupine i lista i cveta hajdučke trave. Sipajte to u 1,2 l ključale vode. Ostavite poklopljeno dva sata van šporeta, procedite i zasladite medom. Pijte po dva decilitra pre doručka, ručka i večere, a ostatkom ispirajte matericu pre spavanja.

Od koprive i ranjenika

Uzmite po dve kašike sitno iseckanog lista koprive, lista ranjenika i lista i cveta podubice. Sipajte to u litar ključale vode, ostavite poklopljeno dva sata van šporeta, procedite i zasladite medom. Pijte po 2 dl pre doručka, ručka i večere, a ostatkom ispirajte matericu pre spavanja. 

Od bokvice i nevena

Uzmite po kašiku sitno iseckanog lista bokvice, nadzemnog dela rusomače, lista ranjenika, lista i cveta hajdučke trave i cveta nevena. Sipajte to u 1,2 l ključale vode. Poklopite i ostavite da odstoji dva sata, a potom procedite i pijte po dva decilitra pre doručka, ručka i večere, a ostatkom ispirajte matericu pre spavanja.

Napomena: Preparati se primenjuju po šest dana, a prilikom ispiranja koristi se mlaka tečnost, koja treba da bude u vagini 10 minuta. Cev irigatora i ulaz u vaginu treba namazati vazelinom, a ispiranje vršiti van menstrualnog ciklusa, svakog drugog dana.

KAKO DA SANIRATE RANICE NA GRLIĆU MATERICE

Apiva-A vagitorije saniraju ranice na grliću materice

Upotreba: Jedna vagitorija uveče, nakon ispiranja blagim rastvorom sode bikarbone. Ispiranje se može vršiti i čajem od žalfije. Vagitorije staviti duboko u vaginu i nakon toga se može staviti tampon.

Sastav: Propolis, pčelinji vosak, ulja kantariona i nevena.

Možete ih naručiti na:

https://www.magicnobilje.com/proizvodi/zensko-zdravlje-i-sterilitet/10424/apivag-a