ISKUSTVA KORISNIKA: IMAM VELIKI NALET ENERGIJE I ELANA. UZ ČAGU BOLOVI U ŽELUCU ME VIŠE NE MUČE

by | 12.08.2021

Slavica Teodorović iz Petrovčića četiri godine živela je u vanrednoj situaciji zbog tegoba sa organima za varenje i nedostatkom volje. Uspela je da se vrati sebi

Bolovi u želucu Slavici Teodorović (65) iz Petrovčića nisu dali mira. Ne samo dok nije operisala žučnu kesu, već i posle toga.

– Mučio me je baš gadan bol, naročito s desne strane, ispod porebrice. Nisu mi pomagali lekovi. Grejala sam termofor, ali ni to nije smanjivalo bolove. Osećala sam se umorno, bez volje i elana – govori naša sagovrnica i nastavlja:
– Čist ekstrakt čage kupila sam na nagovor prodavačice i nisam se pokajala. Ništa mi ne pomaže kao čaga. Odmah sam dobila nalet energije kakav dugo nisam osetila. Meni je ranije jedna noga išla napred, a druga nazad. Uz ekstrakt čage ne osećam umor, a prestali su i bolovi u želucu posle mnogo godina. Čaga mi je sada omogućila da dostojanstveno starim.

Čist ekstrakt čage preporučuje se osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, kao i onima koji se osećaju iscrpljeno, bezvoljno, sa manjkom životne energije, ali i osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima. Odlični rezultati postižu se kod pacijenata koji su primili ili primaju hemoterapiju, zatim nakon teških hirurških operacija i ozbiljnih povreda. Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože.

 Ekstrakt čage, 100 % čist možete pronaći isključivo u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice.