FEMISAN GOLD KAPSULE – POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

by | 12.07.2023

Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja doprinosi hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simptoma povezanih s klimakterijumom

FEMISAN GOLD KAPSULE - POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

Valunzi, nesanice, preosetljivosti nervnog sistema i lupanje srca su samo neki od simtoma ove životne faze. Zato je ženama neophoda prirodna pomoć u menopauzi

Pomoć u menopauzi: Rešenje iz prirode

Menopauza označava trajni prestanak funkcije jajnika i prelaz iz reproduktivne u nereproduktivnu fazu života kod žena. To je period koga karakterišu značajne promene hormona a koje prate fiziološki i psihički simptomi.

Prosečno doba kada žene ulaze u menopauzu je oko 51. godine života, mada se danas prag sve više pomera i sve je više slučajeva kada menopauza počne i pre 40. godine.

Perimenopauza i menopauza

Perimenopauza označava vreme od početka pojave prvih naznaka do konačnog ulaska u menopauzu – što je zvanično 12 meseci nakon poslednje menstruacije.

U tom periodu dolazi do proređenih menstruacija koje mogu biti i obilne, kao i do pratećih simptoma: naleta vrućine (valunga), preznojavanja, nesanice, promena raspoloženja, preosetljivosti nervnog sistema, razdražljivosti, promena na koži, lupanja srca, otežanog razmišljanja (mentalne magle) i pamćenja.

Ovi simptomi se javljaju kao posledica slabijeg lučenja i fluktuacije hormona estrogena, a telu je potrebno vremena da se prilagodi ovim promenama.

Pomoć u menopauzi: Optimalan nivo estrogena

Kako bi se sačuvalo što duže zaštitno dejstvo estrogena, obično se preporučuje hormonalna supstituciona terapija. Međutim, naročito kada se koristi tokom dužeg perioda, ona nosi određene rizike. Da bi se to maksimalno izbeglo, pomoć stiže od lekovitog bilja koje su žene vekovima koristile kako bi olakšale simptome u ovom prelaznom periodu.

Ova tradicionalna saznanja je potvrdila i nauka, i otkrila u kojim kombinacijama i razmerama lekovito bilje najbolje pomaže, kao i kakvi su njegovi mehanizmi.

Femisan Gold: Riznica bilja koje pomaže ženama

Femisan Gold je upravo takav jedan suplement. On sadži posebno odabrano bilje kože ženama u menopauzi olakšavaju simptome. To su, pre svega konopljika, divlji jam, hmelj, cimcifuga, angelika i ženšen.

Femisan Gold kapsule mogu da pomognu u perimenopauzi i menopauzi jer:

  • Ublažavaju valunge
  • Olakšavaju ulazak u san
  • Smanjuju napetost i nervozu
  • Povećavaju otpornost na stres
  • Obnavljaju vaginalni epitel i smanjuje suvoću

U reproduktivnom periodu ove kapsule doprinose normalizaciji neredovnih ciklusa i ublažava simptome PMS-a.

Način upotrebe / preporučena upotreba: 1 kapsula jednom do dva puta dnevno pre jela.

FEMISAN GOLD kapsule možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.cubes.rs