DOBRO ISKUSTVO: VREDNOSTI HORMONA TIROIDE NORMALNE

by | 14.09.2021

Tamara Nikolić iz Beograda, uz pomoć ruskog preparata Endonorm, oseća se odlično. Samo tri meseca je bilo dovoljno da prestane da oseća stalni umor i da lakše diše

 

Iako je dugo osećala umor, teško disala i srce joj je lupalo, Tamara Nikolić iz Beograda nije ni razmišljala o uzrocima svog stanja. Posle više meseci, i to sasvim slučajno, dijagnostikovan joj je hronični Hašimoto tireoiditis. Naime, išla je da vadi krv iz sasvim drugih razloga i tada je utvrđena dijagnoza kojoj se nije nadala.

– Vrednosti T3 i T4 bile su veoma visoke, dok je TSH bio 0,01. Razmišljala sam šta da preduzmem, a već sam bila čula za ruski preparat Endonorm. Raspitala sam se detaljnije i rešila da probam. Veoma brzo, već tokom ispijanja druge bočice, osetila sam promene, mnogo bolje sam se osećala. Ponovo sam otišla da izvadim rezultate koji su svi bili u granicama normalnih vrednosti. Čak su me u laboratoriji pitali šta pijem od lekova. Nisu mogli da veruju da je Endonorm toliko efikasan – ističe naša sagovornica.

Glavni sastojak Endonorma je supstanca albinin, koja se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.), upisane u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) Moskovske, Smolenske, Rjazanjske, Lipecke i drugih oblasti Rusije. Bela steža je dovoljno dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i u evropskim zemljama. Preparati od bele steže preporučuju se u tretmanu različitih bolesti, uključujući otklanjanje poremećaja rada štitne žlezde: hipotireoze, hipertireoze, hroničnog tireoiditisa, eutireoidne strume (difuzne ili čvoraste) i tiroidne hiperplazije. Prema istraživanjama kompanije “Fitopanacea” – albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize, normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitnu žlezdu u normalno euteroidno stanje.

 Endonorm možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i u TC Stadion, Zaplanjska 32, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: [email protected] ili preko internet prodavnice ovde.