Srećni bambus: Otkrijte značenje broja stabljika i kako da odaberete najbolji za sebe

by | 08.03.2024
Srećni bambus: Otkrijte značenje broja stabljika i kako da odaberete najbolji za sebe

Srećni bambus može da privuče prosperitet i obilje u vaš dom. Ali, pre toga otkrijte značenje broja štapova jer ono ima skriveno značenje. Sve se to odnosi na određene životne sfere.

Srećni bambus je jedna od onih biljaka koje zahtevaju nisko održavanje, što je jedan od glavnih razloga za njegovu popularnost kao sobne biljke. Još jedna zanimljiva činjenica o ovoj biljci leži u njenoj sposobnosti da transformiše živote.

Srećni bambus privlači obilje

Da, postavljanje ove biljke u kuću i kancelariju često dovodi do sreće i prosperiteta u svim sferama života. Ali morate znati skrivena značenja iza broja stabljika u srećnoj biljci bambusa da biste postigli bolje rezultate. Stoga, prema feng šui verovanjima, pročitajte skriveno značenje broja stabljika i unesite više prosperiteta u svoje živote.

Srećni bambus: Značenje brojeva stabljika

1 stabljika

Srećni bambus sa jednom stabljikom predstavlja istinu ili posvećenost. Broj jedan je povezan sa stvarima koje su lake i jednostavne. Iako predstavljanje jedne stabljike bambusa nije toliko popularno, ali ako želite da istina prevlada, morate sada doneti ovu jednu stabljiku bambusa kod vas.

2 stabljike

Dva je srećan broj prema kineskim verovanjima. Kažu da sve dobre stvari u životu dolaze u paru. Ove dve stabljike srećnog bambusa se uglavnom poklanjaju ljubavnicima ili kao svadbeni poklon za mladence. Dakle, iz šire perspektive, broj dva predstavlja ljubav.

3 stabljike

Osnovno verovanje je da broj tri  predstavlja sreću. Biljka bambusa sa tri stabljike je želja za novi početak.

5 stabljika


Postoji pet elemenata prirode – vazduh, voda, zemlja, vatra i drvo. Sreća, prosperitet, zdravlje, bogatstvo i svaki drugi deo života nastao bi kada su svih ovih pet stvari u konsenzusu jedna sa drugom.

Pet stabljika srećnog bambusa, dakle, predstavlja ravnotežu, mir, harmoniju i moć. Ako želite da budete uspešna osoba u životu, morate imati biljku bambusa od pet stabljika u svom domu i kancelariji. Zato što bi vam ovo pomoglo da ostvarite sve svoje ciljeve sa pozitivnom energijom.

6 stabljika

Broj šest označava blagoslove prema kineskim ili feng šui verovanjima. Dakle, da biste privukli više sreće u životu, uspeha u poslu ili profesionalnim poduhvatima i harmonije kod kuće, biljka bambusa sa šest stabljika bi igrala važnu ulogu.

7 stabljika

Sedam se  smatra srećnim brojem. Postoji sedam boja u dugi i sedam dana u nedelji! Postavljanje sedam stabljika bambusa može doneti više ljubavi i romantike u vašu vezu. Ovaj broj stabljika ukazuje na zajedništvo. Dakle, ako želite da uspete u zajedničkom poduhvatu ili u grupnom projektu, morate doneti srećnu biljku bambusa od sedam stabljika.

8 stabljika

Broj osam označava odlično bogatstvo i radost u azijskoj i kantonskoj kulturi. U stvari, verovanje je toliko netaknuto u Kini da većina poslovnih magneta želi da ugradi broj osam u svoje adrese, brojeve telefona, sprat zgrade, pa čak i imena preduzeća. Takođe možete postići ogroman prosperitet, bogatstvo i životnu radost donoseći osam stabljika srećne biljke bambusa.

9 stabljika


Ovaj broj  se naziva „božjim brojem“ prema indijskim numerološkim verovanjima. Za donošenje sreće u svakoj areni vašeg života, srećni bambus sa deveta stabljika može igrati ključnu ulogu.

Drugi važni brojevi stabljika

21 stabljika: Ovo predstavlja harmoniju i uspeh u oblasti zdravlja, bogatstva, sreće, odnosa, prosperiteta i bogatstva.
88 stabljika: Označava udvostručenje radosti.
99 stabljike: Ovo predstavlja „duplo udvostručenje“ u odnosima.
289 stabljika: Ako donesete 289 stabljika, lako ćete pronaći sreću ili sreću.
888 stabljika: Ako želite da budete „tri puta bogatiji“, ponesite ovih 888 stabljika bambusa.

Koji je broj izostavljen?

Broj četiri simbolizuje smrt i loš znak prema kineskim verovanjima. Mnoge visoke zgrade često izostavljaju ovaj broj iz niza brojeva. Zapravo, biljka bambusa sa četiri stabljike šteti uspehu u životu i zato nećete naći nijednu biljku bambusa sa četiri stabljike u njoj.

bentaboe / gettyimages.com