MOJE ISKUSTVO:TIJANA VELIČKOVSKI IZ BEOGRADA VIŠE NEMA SIMPTOME HIPOTIREOZE OD KADA PIJE JAPANSKI PREPARAT AHCC

by | 30.06.2023

Već šest godina normalne vrednosti TSH bez lekova

KAPA MOJE ISKUSTVO:TIJANA VELIČKOVSKI IZ BEOGRADA VIŠE NEMA SIMPTOME HIPOTIREOZE OD KADA PIJE JAPANSKI PREPARAT AHCC  

Prošlo je devet godina od kako je Tijana Veličkovski osetila prve simptome hipotireoze. Zahvaljujući ovom preparatu rešila je ovaj problem

Moje iskustvo: Tijana Velčikovski

Pre devet godina Tijana je osetila urzan puls, koji joj je remetio svakodnevicu, naterao je da ode kod lekara. Vrednosti TSH nisu bile u normali i prepisan joj je euthyrox od 50 mg.

– Dve godine pila sam lek bez značajnijeg poboljšanja i kada su mi na jednoj od kontrola preporučili da povećam dozu tableta, na nagovor supruga odlučila sam nešto da promenim. Tada sam nabavila AHCC.

Moje iskustvo: Boljitak nakon mesec dana

Već posle mesec dana od početka uzimanja ovog japanskog proizvoda, Tijana je osetila boljitak.

– Pila sam samo jednu kapsulu dnevno i kada sam posle mesec dana otišla da proverim parametre, otkrila sam da su i TSH i FT4 normalnih vrednosti. Tada sam, na svoju odgovornost, prestala da pijem lek i evo, već gotovo šest godina, uzimam samo AHCC. Redovno idem na kontrole i svi parametri su, sve vreme, u redu.

Kada Tijana oseti da joj pada imunitet, tada, kaže, pije dve kapsule AHCC-a dnevno. Jednu ujutru i jednu uveče.

– Obično mi napukne usna sa strane i znam da je vreme da povećam dozu – konstatuje naša sagovornica i zaključuje: – Tada osetim novu snagu, probava mi se poboljša, očistim organizam. Preporodim se.

Zašto je AHCC toliko tražen proizvod?

Najefikasniji imunomodulator napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake. Najnovijom tehnologijom omogućena je potpuna apsorpcija molekula šitake u organizmu.

Ispitivanja in vivo, kao i klinički testovi na ljudima, pokazali su da AHCC menja urođen i stečen imunitet tako što povećava proizvodnju citokina i aktivnost NK ćelija (natural killer – prirodne ubice) za 300 do 800%, populaciju makrofaga udvostručuje, a broj dendridskih i T ćelija povećava za 20%.

Naročito je efikasan kod tegoba sa jetrom, plućima, debelim crevom, želucem, tiroidnom žlezdom, kancerom dojke, jajnika, jezika, bubrega i pankreasa.

Podizanjem imuno sistema AHCC omogućava efikasniju borbu protiv kancera. Rezultati, posle tretmana sto hiljada pacijenata sa različitim vrstama kancera, pokazali su da je AHCC bio od koristi u 60% slučajeva.

Ovaj suplement ublažava prateće efekte hemoterapije, uključujući vrtoglavicu, opadanje kose, hroničan umor, gubitak apetita, promene vrednosti u krvi i regenerisanje funkcije koštane srži.

I u stručnom mišljenju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu o proizvodu AHCC, proizvođača „Amino Up Chemical”, navodi se da brojne studije potvrđuju imunostimulativno i antikancerogeno dejstvo ovog preparata.

Dobitnik je nagrade za najbolji nov proizvod na američkom tržištu. Ovu nagradu dodeljuje američki „NutrAward” za najbolji nov proizvod na tržištu na osnovu sprovedenog naučnog istraživanja i kliničke studije.

Selen i štitasta žlezda

Gljiva šitake je jedan od najvećih prirodnih izvora selena i rad štitaste žlezde zavisi od njegovog unosa. Selen je esencijalan mineral i nedostatak selena može da dovede do ozbiljnih zdravstvenih problema štitaste žlezde, pa čak i do poremećaja njenog rada. Selen ima važnu ulogu u proizvodnji i metabolizmu tiroidnih hormona.

U pojedinim istraživanjima navodi se da žene sa višim nivoom selena imaju manje problema sa štitastom žlezdom, ali to nije dokazano za muškarce.

Zašto je važan selen za štitastu žlezdu? Štitasta žlezda ima više sadržaja selena po gramu nego bilo koji drugi organ. Ona je takođe skladište određenih proteina, selenoproteina, koji sadrže amino-kiselinu u čijoj osnovi se nalazi selen. Zajedno sa jodom i vitaminom A, selen pomaže da se uklone supstance koje oštećuju štitastu žlezdu i podržava njenu strukturu.

MOJE ISKUSTVO:TIJANA VELIČKOVSKI IZ BEOGRADA VIŠE NEMA SIMPTOME HIPOTIREOZE OD KADA PIJE JAPANSKI PREPARAT AHCC

AHCC možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.com