Novozelandska mast s pčelinjim otrovom ublažava bol u zglobovima

by | 11.10.2023
Promo mast s pčelinjim otrovom

Mast s pčelinjim otrovom smiruje upale, brzo i efikasno ublažav bol i ubrzava oporavak od povreda.

Pčelinji otrov sadrži moćna antiinflamatorna svojstva i može se koristiti za smanjenje upale kože. Takođe može koristiti ljudima sa reumatoidnim artritisom.

Mast s pčelinjim otrovom olakšava simptome artritisa

Pčelinji otrov ima lekovita svojstva. Sadrži peptide apamin i adolapin, koji imaju antiinflamatorna svojstva i svojstva ublažavanja bolova.Kao što ime govori, pčelinji otrov je sastojak dobijen od pčela. Koristi se kao prirodni lek za razne bolesti.

Njegovi zagovornici tvrde da nudi širok spektar lekovitih svojstava, u rasponu od smanjenja upale do lečenja hroničnih bolesti.

3.1 Mast s pčelinjim otrovom

Kako deluje mast s pčelinjim otrovom

Jedinstveni proizvod s aktivnom snagom pčelinjeg otrova pomaže kod bolnih zglobova i mišića. Mast samo utrljajte na bolna područja i očekujte čuda.

Mast s pčelinjim otrovom ima višestruke efekte na telo:

  • Poboljšava cirkulaciju u krvi
  • Smanjuje bolove i upale
  • Oporavlja od sportskih povreda
  • Ublažava bolove nakon nesreće ili operacije
  • Povećava prirodnu sposobnost tela da reaguje na bol

Mast sa pčelinjim otrovom kompanije Happy Valley deluje spolja i prirodnim antiinflamatornim osobinama pčelinjeg otrova brzo i efiksano oslobađa od bola. Ova mast sadrži 25 ppm čistog prvorazrednog novozelandskog pčelinjeg otrova i nema dodate mirise i ulja.

Ako hoćete brzo delovanje namažite je na bolno mesto: prste, ruke, zglobove, laktove, vrat, kičmu, kolena…. Potrebna je samo vrlo mala količina – veća količina ne znači da će mast delovati bolje ili brže – koristite umereno. Koristite samo kada osećate bolove, ponovite ako je potrebno.

Osim toga, nema potrebe za trljanjem, masažom, zavojem ili pokrivanjem. Operite ruke nakon upotrebe i držite što dalje od očiju. Malo crvenilo ili zagrevanje kože je normalno.

Mast sa pčelinjim otrovom možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobiljeshop.com

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj pružen na www.magicnobilje.com na temu koje se tiču zdravlja i ishrane ne sme se smatrati zamenom za profesionalni savet, dijagnozu ili tretman. Uvek se obratite kvalifikovanim stručnjacima za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa zdravljem i medicinskim stanjima.

MAST S PČELINJIM OTROVOM

PatrikStedrak / gettyimages.com, Magično bilje shop